Compleet Content Management Systeem

Professionele website

Uw website is niet alleen razendsnel online, maar voldoet precies aan uw wensen. U heeft daar twee mogelijkheden voor. Professionele website op basis van een template of een website op maat. Het grootste verschil is hierin de prijs.

Professionele website op basis van een template

Om u de laagste prijs garantie kunnen geven, maken we veel gebruik van templates. Dit zijn templates ontworpen door top designers met meerdere jaren ervaring. U heeft een professionele website op basis van een template vanaf €250,00.

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden kunt u onze voorbeelden bekijken.

Website op maat

Als u een hoger budget heeft is het mogelijk om te kiezen voor een website op maat.
Deze voldoet precies aan uw wensen en er wordt geen gebruik gemaakt van templates. Het maatwerk brengt natuurlijk wel een prijskaartje met zich mee, de prijzen voor dit soort type website starten vanaf €699,00.

Content management systemen

Voor welke optie u ook kiest, beide sites draaien op een zogenaamd content management systeem. Dit betekend dat u zelf de website kunt onderhouden vanaf elke computer met een internet verbinding. Het voordeel hiervan is dat u geen dure onderhoudscontracten hoeft af te sluiten, en wijziging aan de website worden direct door u zelf doorgevoerd. Wilt u liever dat wij het onderhoud van uw website verzorgen, dan is dat natuurlijk bespreekbaar.

Geen onderliggende kosten, geen factureren achteraf.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan a.u.b. contact met ons op.