websitevoorhetmkb.com voor iedereen?

Voor wie is het

websitevoorhetmkb.com is in principe voor iedereen. Dus voor zakelijke gebruikers die een website nodig hebben, maar natuurlijk ook voor particulieren. Maar wanneer kiest u nou voor websitevoorhetmkb.com?

Uw project heeft haast
Het ontwikkelen van website is vaak tijdrovend, tijd die u zelf niet heeft maar u wilt toch een kwalitatief goede website die voldoet aan uw eisen.

Heeft u een project dat snel online moet? Neemt u dan direct contact met ons op en we kijken op welke termijn de website kan worden gerealiseerd.

U heeft weinig tijd
U bent zich bewust dat uw organisatie een goede website nodig heeft, maar u heeft geen behoefte om te stappen in een langdurig ontwikkeltraject, vooral dan is websitevoorhetmkb.com iets voor u.

De tijdsinvestering is voor erg laag. Zodra wij uw wensen en behoeften hebben geïnventariseerd gaan wij voor u aan de slag.

Kosten
Een complete website bij websitevoorhetmkb.com is te realiseren vanaf €250,00. Wat de website precies kost hangt natuurlijk van uw wensen af.

We begrijpen dat u wilt weten op wat voor een bedrag u moet rekenen. Om u toch een indruk te kunnen geven, deze website (www.29parklane.nl) is ontwikkeld voor €200,00.

contact-opnemen copy